Puur Mercure | Heuvelpoort 300, 5038 DT Tilburg | Tel: 013-535 46 75 | Fax: 013-535 58 75 | info@puur-mercure.nl
Puur Mercure logo

Voor een groep op zoek naar een uniek en betaalbaar uitje?


Puur Mercure is de sfeervolle en moderne bar/brasserie van het Mercure Hotel Tilburg Centrum waar groepen meer dan welkom zijn! Puur Mercure ligt in het hart van Tilburg en is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Wij hebben een ruim aanbod aan arrangementen voor allerlei vieringen zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten en andere gelegenheden. Voor grote groepen is het uiteraard mogelijk de bar-brasserie af te huren.

 Zo kunt u bij ons genieten van onze befaamde High Tea of onze hoogstaande culinaire High Wine. Is het lekker weer? Dan is de High Tea To Go een aanrader! Trek er op uit met een gevulde bolderkar voor een heerlijke stadswandeling door Tilburg en een High Tea in het stadspark. Daarnaast kunt u ook terecht voor uiteenlopende, lekkere en complete lunches. Zo kunnen we een broodjeslunch serveren, maar ook een uitgebreid lunchbuffet, een 3-gangen lunchdiner of de lunchspecial van de week!

Gezellig dineren met uw gezelschap? Als liefhebber van heerlijk tafelen bent u op het goede adres bij Puur Mercure. Bepaal zelf hoe het menu eruit komt te zien en hoe snel of uitgebreid u wilt tafelen. Wanneer u het diner met een activiteit wilt combineren, zijn er verschillende mogelijkheden. Als u gezellig naar de film wilt, kunt u kiezen voor ons filmmenu, waarbij u een heerlijke proeverij bestaande uit warme en koude gerechten combineert met een film naar keuze. Ook is het VVV wisseldiner een aanrader als u een historische stadswandeling wilt maken met een gids en in verschillende restaurants een gang wilt nuttigen!

Wij houden vanzelfsprekend op smaakvolle wijze rekening met vegetarische wensen, diëten en allergieën.

Wilt u met een groep komen borrelen in onze gezellige bar? Wij bieden u verschillende mogelijkheden, van een borrel op basis van nacalculatie tot een borrelarrangement inclusief dranken en hapjes. Uiteraard kunnen wij tal van hapjes serveren tijdens de borrel, van Hollandse bitterballen tot culinaire amuses.

U kunt bij ons terecht wanneer u de dag wilt starten met een smakelijk uitgebreid ontbijtbuffet. Het is natuurlijk ook mogelijk om comfortabele kamers te reserveren in het Mercure Hotel Tilburg Centrum en daarná te genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet!

Vooraf of naderhand bijeenkomen in een vergaderzaal? Dat kan! Het hotel beschikt over zes comfortabele en sfeervolle vergaderaccommodaties met daglicht die zowel te reserveren zijn voor enkele uren als voor meerdere dagen.

Heeft u andere of aanvullende wensen? Alles is mogelijk! Voor al uw vragen, ideeën en reserveringen kunt u mailen naar info@puur-mercure.nl of bellen op 013 535 46 75.


Kijk ook eens bij restaurant Taste! om te zien wat hier de mogelijkheden zijn voor groepen.


Prijzen zijn op aanvraag. Alle prijzen die u op de website vind zijn voor individuen, voor groepen maken we graag een passend en aantrekkelijk voorstel!

Openingstijden Puur Mercure:
Dagelijks van 09.00 uur tot 01.00 uur
Keuken van 12.00 uur tot 22.00 uur.