Puur Mercure | Heuvelpoort 300, 5038 DT Tilburg | Tel: 013-535 46 75 | Fax: 013-535 58 75 | info@puur-mercure.nl
Puur Mercure logo

High tea? High Wine!

Bar – Brasserie Puur Mercure presenteert nieuw concept

De High Tea bij Puur Mercure is al een groot succes. Naar aanleiding hiervan presenteert de bar-brasserie een nieuw concept: de High Wine. Gasten genieten in de namiddag of vroege avond gezellig én in stijl van een glas wijn naar keuze met koude en warme hapjes.

Wie dol is op een gezellige borrel met lekkere hapjes is aan het eind van de middag (vanaf 14.00 uur) of begin van de avond (tot 20.00 uur) van harte welkom in de bar-brasserie van Puur Mercure.

Arrangement
Tijdens de High Wine worden gasten ontvangen met een glas Prosecco of non-alcoholisch aperitief en een amuse. Eenmaal aan tafel presenteert Puur Mercure diverse rode en witte wijnen, waaruit de gast een keuze mag maken. Vervolgens arriveren de hapjes. Het is altijd weer een verrassing wat op tafel verschijnt. Bijvoorbeeld een plankje met zuurdesembrood, tapenade, olijfolie, fleur de sel of nootjes. En later ook nog een etagère vol warme en koude minigerechtjes. De kok bedenkt telkens opnieuw lekkere hapjes, zoals blini’s met gerookte zalm, crostini’s carpaccio, rolletjes tonijn met rettich, kleine charcuterie (fijne vleeswaren), kaas, bitterballetjes… of weer iets anders!De High Wine biedt een hoop gezelligheid voor uiteenlopende momenten: een verjaardag, vrijgezellenfeest, als afsluiter van een dagje met vrienden of als lekker begin van het weekend.

Reserveren
De High Wine Classic is te reserveren voor €29,50 (met drie glazen wijn) of Royal €34,50 (met vier glazen wijn) per persoon. Reserveer minimaal één dag van tevoren per telefoon of per
e-mail, 013-5354675 of info@puur-mercure.nl.Openingstijden Puur Mercure:
Dagelijks van 09.00 uur tot 01.00 uur
Keuken van 12.00 uur tot 22.00 uur.