Puur Mercure | Heuvelpoort 300, 5038 DT Tilburg | Tel: 013-535 46 75 | Fax: 013-535 58 75 | info@puur-mercure.nl
Puur Mercure logo

Lekker weer? Eropuit met de high Tea To Go!

Vanwege het enorme succes van de originele High Tea in de eigen brasserie, presenteert Puur Mercure een zomerse en actieve variant: de High Tea To Go! Deelnemers maken met een gevulde bolderkar een heerlijke stadswandeling door Tilburg. De volledig verzorgde High Tea gaat mee in een bolderkar. Tijdens de wandeling zijn meerdere stops mogelijk in de verschillende parken die Tilburg rijk is.

Wandelen en picknicken
De High Tea To Go is een perfecte middagbesteding op een zonnige dag. Bovendien is het een ideaal uitje voor iedereen die meer van Tilburg wil zien! De High Tea To Go neemt de gasten mee door de stad en laat ze kennis maken met de interessante en mooie plekjes. Op een picknickkleed in het park kunnen zij vervolgens genieten van de huisgemaakte zoete en hartige lekkernijen.
De High Tea To Go biedt een hoop gezelligheid voor diverse momenten: een verjaardag, vrijgezellenfeest, teamuitje of gewoon een dagje weg met vriendinnen.

Gratis Goodiebag
Net als bij de originele High Tea in de brasserie, krijgen alle gasten na afloop ook bij de High Tea To Go een leuke goodiebag mee. Diverse ondernemingen in Tilburg hebben hun steentje bijgedragen met hun hippe presentjes die de goodiebag tot een waar feest maken.

Reserveren
De High Tea To Go is te reserveren tussen 12.00 uur tot 18.00 uur vanaf 6 personen, voor slechts €19,50 per persoon. Reserveer minimaal één dag van tevoren per telefoon of per e-mail, 013-5354675 of info@puur-mercure.nl.

Houdt u er rekening mee dat wij € 50,00 borg vragen voor de bolderkar.
Wij vragen u dit contant of per creditcard te voldoen.

Openingstijden Puur Mercure:
Dagelijks van 09.00 uur tot 01.00 uur
Keuken van 12.00 uur tot 22.00 uur.